Tentoonstellingen


Info

Galerie Hommes is een expositieruimte met een ideëel oogmerk: zij stelt zich ten doel om kunst voor een breder en diverser publiek toegankelijk te maken.

Wij zijn opgericht in 2007. Sindsdien organiseren we 5 tot 6 tentoonstellingen per jaar in de expositieruimte. Daarnaast bieden we een programma van kleinschalige evenementen, zoals een lezing, film, debat, muziek of workshop voor kinderen uit de buurt.

De kunstenaars met wie we samenwerken maken veelal figuratief werk, waaruit een interesse doorklinkt voor universele, maatschappelijke of humane thema's. Daarbij beoefenen zij verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst: schilder-, teken-, video- of installatiekunst, performance en fotografie.

Het tentoonstellingsprogramma wordt in 2017 ondersteund met een financiele bijdrage van de Gemeente Rotterdam. U kunt ons helpen om door te gaan met ons werk door de aankoop van een kunstwerk. We kunnen u daarbij persoonlijk adviseren. Daarbij is het altijd mogelijk om een betaling in gedeelten af te spreken.

U kunt ons ook schenken: we zijn een ANBI stichting, namelijk Stichting Hommes Foundation, kvk 24417011. Het bestuur wordt gevormd door Jannie Hommes, Tim de Haan en Denise Lösing.

De galerie is tijdens exposities open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur of op afspraak. In de periode tussen twee tentoonstellingen is de galerie gesloten.

Komt u binnenkort eens langs of mogen we u op een andere manier van dienst zijn?

Hartelijke groet

Jannie Hommes en team

©Voor alle afbeeldingen geldt copyright: het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te reproduceren of op welke manier dan ook te gebruiken zonder onze toestemming.

 

 

Charloisse Kerksingel 14
3082 DA Rotterdam
Nederland
Route (google maps)

 

Openbaar vervoer:
Bus 44 vanaf Centraal Station, uitstappen Dorpsweg

Bus 70 vanaf Zuidplein, uitstappen Kaatsbaan

Tram 2 vanaf Metro Maashaven, uitstappen Frans Bekkerstraat

contact info@hommes.nl

T  06 24 71 51 44

Geopend tijdens tentoonstellingen
op don vrij en zat van 14.00 - 18.00
of op afspraak

De Maastunnel is soms van Noord naar Zuid afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Erasmusbrug, dit kan vertraging geven. Komend uit de richting Den Haag kunt u het beste rijden over de ring West, via de Benelux-tunnel, afslag Charlois.