Tentoonstellingen


Astrid de Pauw in AT RANDOM / #2-2013

Astrid de Pauw in AT RANDOM / #2-2013

AT RANDOM / #2-2013
In het kader van de ‘nationale maand van de grafiek' - g13, die komend najaar op diverse locaties in Nederland gehouden wordt, geeft Stichting AppendiX Grafiek haar tweede editie van ‘At Random' uit.

In dit nummer is het vertrekpunt een litho van Simon Moulijn uit de prentencollectie van Boymans van Beuningen. Rotterdamse kunstenaars laten zich inspireren door dit ‘gezicht op de Maas' en leveren een digitale pagina in het boek. Een ‘at random' formule zorgt voor een steeds wisselende volgorde van de pagina's in het boek, dat online uitgeprint kan worden.

Deelnemers (tot nu toe): Renate Uittermark-van Opdorp, Marjolijn Kok, Klaasje Feenstra, Astrid de Pauw, Astrid Moors, Esther Schoonhoven, GIL & MOTI, Line Kramer, Pim van Halem, Marcel Moll, Efrat Zehavi, Jeanne Rombouts, Anuli Croon, Harrie Bots, Hillegon Brunt, Monique van Wensveen, Ron Amir, Eva Lotte Lisander, Heleen Schröder, Tijs van Bakel, Maike Hemmers, Getter Schasmin, Janine Schuddebeurs, Marianne Fontein, Wendy van der Hart, Annelies de Greef

Op 26 oktober zal het boek voltooid zijn en worden de eerste exemplaren geprint, gevouwen en gebonden bij boekhandel van Gennep, Nieuwe Binnenweg, Rotterdam.

« Terug naar actueel nieuwsoverzicht

Nieuwsarchief

Kunstenaars