Tentoonstellingen


What\'s the difference between me and you

What\'s the difference between me and you

Ingrid van der Hoeven
Astrid de Pauw


Zondag 22 januari 15.00 tot 18.00 uur opening

Zaterdag 4 februari 20.00 uur Nina Boas presenteert fragmenten van de voorstelling Paperbody. Performer Paula Chaves Bonilla.

What\'s the difference is een duo tentoonstelling waarin de kunstenaars het begrip identiteit onderzoeken. Beiden tonen mensfiguren: Ingrid van der Hoeven in sculpturen en Astrid de Pauw in tekeningen. Zij tippen deze mensfiguren aan, opzettelijk vaag en met aandacht voor het gebruik van materiaal. Bij Ingrid van der Hoeven ligt een focus op jezelf kunnen zijn in een samenleving met verschillende etnische achtergronden. Al tekenend overdenkt Astrid de Pauw intermenselijke verhoudingen, waarin twijfel en bevreemding tot verstilde beelden leidt.

Nina Boas korte tekst studeerde in 2016 af bij DAS art met de voorstelling Paperbody. Speciaal voor een uitvoering in deze tentoonstelling selecteerde ze fragmenten uit de voorstelling.

Vanaf 8 t/m 12 februari tijdens de Art Rotterdam-week is de galerie gesloten. U bent in die periode van harte welkom in onze stand op de beurs Rotterdam Contemporary die dit jaar gesitueerd is in het World Trade Centre aan de Coolsingel in Rotterdam. In onze stand presenteren we de kunstenaars Barbara Helmer, Ralf Kokke, Ingrid van der Hoeven en Astrid de Pauw. Stuur een bericht naar info@hommes.nl en u ontvangt een toegangskaart.

 

 

Klik op een afbeelding voor een vergroting
What\'s the difference between me and you What\'s the difference between me and you What\'s the difference between me and you

Kunstenaars