Tentoonstellingen


Kamiel Verschuren: tekeningen

Kamiel Verschuren: tekeningen
Kamiel Verschuren (NL, 1968) is een interdisciplinair kunstenaar, die woont en werkt in Rotterdam. Zijn werk richt zich op het onderzoeken en uitbreiden van het concept en de existentiële ervaring van ruimte. Daarbij gebruikt hij alle mogelijke middelen, zoals tekeningen, fotografie, (grafisch) ontwerpen, sculpturen, tekst- en geluidsinstallaties, architectonische projecten en publieke evenementen.

In zijn werk is het tekenen vaak een startpunt en de rode draad. In de ruim 20 jaar van zijn beroepspraktijk werkte Verschuren aan een enorm oeuvre van tekeningen: tekeningen als autonoom werk, ontwerptekeningen, teksttekeningen en idee-notities.

In deze tentoonstelling wordt een selectie van deze tekeningen gepresenteerd. Het proces van bekijken, inventariseren, verder uitwerken, selecteren en presenteren is tevens de opmaat naar een publicatie met de meest aansprekende en belangwekkende tekeningen. De publicatie wordt gefinancierd door de verkoop van de tekeningen uit de tentoonstelling.

 

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Kamiel Verschuren: tekeningen Kamiel Verschuren: tekeningen Kamiel Verschuren: tekeningen Kamiel Verschuren: tekeningen Kamiel Verschuren: tekeningen Kamiel Verschuren: tekeningen

Kunstenaars