Tentoonstellingen


Inge Aanstoot en Roos van Haaften

Inge Aanstoot en Roos van Haaften

Inge Aanstoot Roos Van Haaften

Opening zondag 14 november 15.00 uur door Theo Coskun, dagelijks bestuurder deelgemeente Charlois, portefeuille kunst en cultuur.  

Inge Aanstoot schildert. Zij studeerde in 2009 af aan de Willem de Koning Academie in Rotterdam en won in datzelfde jaar de 'Your World Art Award'. De schilderijen van Inge Aanstoot hebben een grote zeggingskracht en zijn ge´nspireerd door haar fascinatie voor het associatievermogen van de mens dat onmogelijk is uit te schakelen.  

Roos van Haaften tekent. In 2009 behaalde zij haar Master aan de WCA University of the Arts inLondon. Het werk van Roos van Haaften onderzoekt de ontmoeting tussen mens en dier in stedelijke omgevingen. Haar installaties bestaan uit dromerige filmfragmentarische tekeningen in schaduwwerken.   

Wat hen samenbrengt in het beeld is de mystiek van een vervreemde wereld, die ruimte geeft tot verwondering en eigen interpretatie.

5 december 15.00 uur Lezing door Hugo Bongers, kunstkenner, secretaris van de RRKC.

19 december 15.00 uur Finissage met muziek.   Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rotterdams Vrouwenfonds, Deelgemeente Charlois, stichting Hommes Foundation en firma Artlight.

 

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Inge Aanstoot en Roos van Haaften Inge Aanstoot en Roos van Haaften Inge Aanstoot en Roos van Haaften Inge Aanstoot en Roos van Haaften Inge Aanstoot en Roos van Haaften Inge Aanstoot en Roos van Haaften

Kunstenaars