Tentoonstellingen


RETURN SERIES

RETURN SERIES

Opening 13 maart
15.00 uur lezing door Hugo Bongers (in NL)
16.00 / 18.00 uur receptie

Paco Dalmau Arrufat (1978, ES) woont en werkt sinds 2012 in Rotterdam. Zijn artistieke praktijk is breed en beslaat zowel schilderkunst als sociaal publieke installaties, zoals het White Wall Project. In zijn schilderijen onderzoekt Dalmau verschillende onderwerpen die in de schildertraditie verankert liggen, zoals kleur, kader en concept. Dalmau werkt met meerdere series waarbinnen de verschillende onderwerpen ieder voor zich kunnen worden uitgediept. Nu presenteren wij de nieuwste werken uit de RETURN Series.

Hugo Bongers redacteur Puntkomma, o.a. voormalig secretaris RRKC en directeur Museum Boijmans Van Beuningen. Bongers is beleidsmatig en uitvoerend al vele decennia betrokken bij de ontwikkelingen in de sector kunst en cultuur in Rotterdam, met name op het terrein van de visuele cultuur.

Marco Douma, video program
Saturday 2 April 21.00 - 24.00 hr

Na een veel omzwervingen in het creatieve landschap concentreert de kunstpraktijk van Marco Douma (1965, NL) zich sinds een aantal jaren op (bewegend) beeld en geluid. MDME is een doorlopend project waarin hij het bewegende innerlijk en uiterlijk landschap van ons hart, onze gedachten en de wereld onderzoekt. Voor het avondvullende videoprogramma toont Douma een aantal van zijn werken uit de MDME serie en selecteerde hij videowerken van verwante video kunstenaars.

Het programma in galerie Hommes is mogelijk door financiële bijdragen van Gemeente Rotterdam, alsmede door kunstaankopen van particulieren en bedrijven.

Hier kunt u klikken voor meer informatie over de getoonde werken in de tentoonstelling.

 

 

Klik op een afbeelding voor een vergroting
RETURN SERIES RETURN SERIES RETURN SERIES RETURN SERIES

Kunstenaars